dav
Гергин Ангелов - президент и основател на Българска Федерация Пикълбол проведе ползотворна среща с кмета на Община Куклен г-жа Мария Белчева!
Гергин Ангелов – президент и основател на Българска Федерация Пикълбол проведе ползотворна работна среща с кмета на Община Куклен г-жа Мария Белчева и световната и трикратна европейска шампионка по кану-каяк Станилия Стаменова!
🚩 На срещата бяха обсъдени бъдещи възможности и перспективи за сътрудничество между Българска Федерация Пикълбол и Община Куклен с цел демонстрирането и популяризирането на пикълбола на територията на общината!
👉 Президентът на Българска Федерация Пикълбол – Гергин Ангелов презентира пикълбола пред ръководството на Община Куклен и изтъкна всички здравословни и социални ползи на най-бързо развиващия се спорт в света!
👉 Серията от демонстрационни дни и открити тренировки по пикълбол, които престоят да бъдат организирани през Октомври 2023 г. в гр. Куклен ще дадат възможност на всички жители на общината да се запознаят със спорта!
👉 Община Куклен ще бъде петата община в България в която Българска Федерация Пикълбол ще има възможност да постави основите на пикълбола и да го демонстрира като масов спорт за хора на всякаква възраст!
🚩 Благодарности на ръководството на Община Куклен и на кмета г-жа Белева за поканата и предоставената възможност за взаимно сътрудничество!