IMG_20231127_084734
БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПИКЪЛБОЛ ПОСТАВИ ОСНОВИТЕ НА ПИКЪЛБОЛА В ОБЩИНА САНДАНСКИ! 
На 25 ноември 2023 г. в гр. Сандански представители на Българска Федерация Пикълбол/Bulgarian Pickleball Federation проведоха демонстрация и се срещнаха с желаещи да се запознаят с този нов за община Сандански спорт!
По покана на „Ей Си Лайф“гр. Сандански и Община Сандански, състезатели от клубове по пикълбол в гр. София и гр. Елин Пелин, както и самия Президент на Федерацията, Гергин Ангелов, демонстрираха спецификата на спорта.
Запознаха се с правилата всички, събрали се в салона на ЗПГ“Климент Тимирязев“ гр. Сандански и дадоха възможност на всеки присъстващ да усети предизвикателството на пикълбола!
Сред присъстващите бе и гл.архитект на Община Сандански, г-н Стефан Атанасов. Както каза самия той:“ Аз в качесството си на родител приемам възможността моите деца да знаят и познават този спорт отблизо. Благодаря за предоставената възможност.“
Вярваме, че след този хубав ден в гр. Сандански, след преживените емоции с ентусиастите от община Сандански, този спорт има голямо бъдеще в общината!
Ние ще помогнем пикълбола да стане част от спортния дух на младите и техните родители. Както и сме убедени, че следващия учреден клуб по пикълбол, член на БФ Пикълбол ще стане факт именно в гр. Сандански, благодарение на нашето бъдещо сътрудничество с общината!