В МЕДИИТЕ

Гергин Ангелов, президент и основател на Българска Федерация Пикълбол в интервю по Нова телевизия NOVA NEWS от 29.04.2024 г. в предаването „Социална мрежа“ с водеща Цвета Гагарова. / Кой е новия забавен спорт, подходящ за всяка възраст

Гергин Ангелов, президент и основател на Българска Федерация Пикълбол в интервю по БНТ1 в предаването 100% будни от 23.04.2024 г. / Пикълбол – спорт за всички възрасти

Гергин Ангелов – президент и основател на Българска Федерация Пикълбол на живо по Нова телевизия в предаването Социална мрежа, където представя пикълбола и успешно проведеното събитие по проект Erasmus+Sport project “Pick4all”.

Гергин Ангелов – президент и основател на Българска Федерация Пикълбол на живо в студиото на БНТ1 в предаването на „100% будни“ за спорта пикълбол, който развива в България.

Гергин Ангелов – президент и основател на Българска Федерация Пикълбол на живо в студиото на BloombergTV Bulgaria в предаването „Бизнес старт“ за пикълбола и бизнеса.

Гергин Ангелов – президент и основател на Българска Федерация Пикълбол на живо по ТВСАТКОМ  в предаването „Дневник“ където представя успешно проведеното събитие на федерацията в община Куклен.