mde
Българска Федерация Пикълбол участва в най-мащабния благотворителен фестивал SOFIA MOTO FEST - СОФИЯ МОТО ФЕСТ в подкрепа на националната кампания за донорството и трансплантациите в България "ДА! ЗА ЖИВОТ!"
Българска Федерация Пикълбол участва в най-мащабния благотворителен фестивал SOFIA MOTO FEST – СОФИЯ МОТО ФЕСТ в подкрепа на националната кампания за донорството и трансплантациите в България „ДА! ЗА ЖИВОТ!“ ❤️
🚩 Фестивала се проведе от 23 до 25 Юни в парка на Летище София, Терминал 2 и беше подкрепен от Столична Община, Министерство на младежта и спорта, Министерство на туризма, Министерство на здравеопазването, Фондация „София-европейска столица на спорта“, „СОФ Кънект“ АД-Sofia Airport и СО – район Слатина!
🚩 Българска Федерация Пикълбол беше поканена да демонстрира най-бързо развиващия се ракетен спорт в света ПИКЪЛБОЛ пред всички посетители на Sofia Moto Fest – София Мото Фест!
На 24 и 25 Юни от 11.00 до 17.00 ч. доброволци от Българска Федерация Пикълбол направиха демонстрация на спорта и приканваха всички посетители на фестивала да се включат в открите ни тренировки, които се проведоха в централна част на парка! И през двата дни се радвахме на много голяма аудитория и интерес от хора, желаещи да пробват пикълбола и да се включат в нашите открити тренировки!
🚩 Специални благодарности на организаторите на това първо по рода си
благотворително мото-автомобилно шоу, което премина под знака на разтупкваща сърцето кауза – популяризиране на Националната кампания в подкрепа на донорството и трансплантациите – „Да! За живот!“

Щастливи сме, че бяхме част и благодарим за поканата!

mde

fbt