Проект за професионално развитие

Относно проекта

Българска Федерация Пикълбол (БФП) и компанията за спортни данни и интегритет Джиниъс Спортс се обединиха около идеята да предоставят съвместно възможност за кариерно развитие на спортисти. Подобен проект е пилотен за българската пикълбол общност и за първи път Федерацията влиза в инициатива, която да подпомага професионално развитие и реализация след тези на кортовете.

За Джиниъс Спортс

Джиниъс Спортс е глобален лидер в областта на услугите и технологиите за спортни данни, тяхното разпространение и монетизация. Основна дейност на компанията е да предоставя иновативни и базирани на данни продукти и услуги на спортни лиги и федерации.

Джиниъс Спортс е доверен партньор за интегритет на данни на стотици спортни организации, сред които едни от най-големите международни федерации и професионални лиги, като ФИБА и английската Премиър Лийг. Компанията е също основен партньор за разпространение на официални данни на организации като НБА, Ла Лига, АТП и СТА.

В ролята си на партньор, който предоставя възможности за професионално развитие и кариера, Джиниъс Спортс ще предостави опция за стартиране на работа в компанията на всеки член на българската пикълбол общност, включително настоящи или бивши състезатели, треньори, съдии, статистици, видео анализатори, скаути, длъжностни лица и пр. Индустрията, в която оперира Джиниъс Спортс, е тясно свързана със спорт и по тази начин кандидатите ще останат в спортните среди и след оттеглянето си от активна спортна дейност.

Предимства:  Джиниъс Спортс ще осигури интервю за работа и последващи обучения, както и планове за личностно развитие, за всеки, който работи или е работил с БФП и има интерес да кандидатства за някоя от текущите отворени позиции към офиса на компанията в София. Всички кандидатури ще бъдат прегледани и отсяти с ТОП ПРИОРИТЕТ.

Изисквания:

Възраст: 18+

Кандидати: мъже и жени настоящи или бивши състезатели, треньори, съдии, статистици, видео анализатори, скаути, длъжностни лица и пр.

Инструкции: Кандидатите трябва да:

  • отговарят на изискваният за кандидати и възраст
  • да се свържат с Джиниъс Спортс на посочения мейл в Контакти
  • изберат позицията, към която имат интерес
  • да кандидатсват за избраната позиция на посочените линкове

Налични позиции към момента:

  • Live Feed Analyst – Part time

https://www.geniussports.com/careers/job/?id=4124565003

Контакти: ta.sofia@geniussports.com /careers.bulgaria@geniussports.com